• Ново
Цифров Овлажнител за въздух Овлажнител на въздуха с функция за автоматично изключване, Резервоар за вода с Голям капацитет 30Л за Дневната и Големи конферентни зал?

Цифров Овлажнител за въздух Овлажнител на въздуха с функция за автоматично изключване, Резервоар за вода с Голям капацитет

BGN 40.96

Продукти
В магазина

√ Резервоар за вода с голям капацитет 30 L : 1 СРЕЩУ 10 обикновени; добавя се вода на един път, трябва да добавите вода за 3~4 дни преди, да се откаже от добавяне на вода често, 3000ml/h тежка мъгла обем, за да се хидратират. √ Липса на вода и отказ на храна дизайн : автоматично изключване на захранването при недостиг на вода за защита от пожар и изтичане на информация. √ Периодично пръскане : инсталиране на влажност на въздуха 45%-90%RH, оборудвана със сензор за влажност за автоматично регулиране на обема на пръскане. √ Мобилен дистанционно управление WIFl : управление с един бутон по всяко време и на всяко място, черна технология в областта на овлажнител, което прави живота по-удобен, офис лидери трябва да проведе среща и за дистанционно включване за 30 минути. _BOS_ 360-градусное универсално ъглово колелото : плавен тласък и жаден, нескользящее тих, здрава носеща адхезия.

Подробности

Избор на клиенти