• Ново
3D Цветни Пеперуди Стени Етикети САМ Магнит Лепило Декор Етикети за Хола Спалня и бебешко парти на доставчика (зелен цвят)

3D Цветни Пеперуди Стени Етикети САМ Магнит Лепило Декор Етикети за Хола Спалня и бебешко парти на доставчика (зелен цвят)

BGN 4.79

Продукти
В магазина

Кръст Бод inclusive Пакет : 12 бр. 3 D пеперуди стикери за стена и някои двустранен лепило.различни стилове на изкуствени пеперуди, ярки пеперуди.можете да създадете повече стилове, за да украсят стените.Стикери Пеперуди Wall Art може да продължи дълго време, лесно се мият и да се използват отново.Създайте приятна атмосфера : Тези художествени етикети със стилен модел добавят повече цвят в стаята и създават една топла и енергичен атмосфера.Гъвкавост : Нанесете върху декор тематични партита, стикери за стени на дома, декориране на музея пеперуди, детска стая, на фона на снимки, Коледа, сватба, рожден ден и т.н. Лесно е залепен : Може да се използва върху суха, чиста и гладка повърхност.Тази пеперуда е комбиниран за продукта, върху нея трябва да залепите самозалепваща лента преди монтиране на стена.Добре дошли на консултация:ние сме сигурни, че предлагаме високо качество на нашите клиенти по отношение на продукти и услуги, ние предлагаме доживотна поддръжка.Ако по някаква причина нашите продукти не оправдава вашите очаквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас. "Материал : PVC пластикупаковка включва : 12шт 3 Dbutterflies - Може да има малка разлика в цвета се дължи на монитора на фотоапарата или на други фактори, моля, обърнете се към физическото продукт.Инструкции : 1. Уверете се, че повърхността е гладка, не прилипайте към грапава или неравна повърхност.2. Изберете мястото, което искате да нанесе, почистете го от пепел и мазнини, дръжте го сух и чист.3. Използвайте двойно самозалепваща се пяна и лепило пеперуда към мястото, където искате тя да е била.Добре дошли на консултация:ние сме сигурни, че предлагаме високо качество на нашите клиенти по отношение на продукти и услуги, ние предлагаме доживотна поддръжка.Ако по някаква причина нашите продукти не оправдава вашите очаквания, моля, не се колебайте да се свържете с нас".

Подробности

Избор на клиенти