• Ново
Часова капсули кафе, трайни притежателя капсули кафе 360 градуса въртяща се спирала с дизайн за чушките капсули(голямо завъртане на общото злато)

Часова капсули кафе, трайни притежателя капсули кафе 360 градуса въртяща се спирала с дизайн за чушките капсули(голямо

BGN 11.28

Продукти
В магазина

Подходящ за съхранение на кафе кутии в домове, офиси, ресторанти или търговски изложбени зали.Този рафтове за съхранение може да побере 40 кафе на капсули, които могат да отговарят на вашите ежедневни нужди.Тази утайка от стойка може да се съхранява кафе на капсули, като ви спестява ценно време за приготвяне на любимите си напитки.Тази въртяща се настолна полк поддържа кафе шушулки организирани и лесно достъпни.Спирална конструкция, дъното може да се върти на 360°, скоба не заемат много място.Функция : 1. Този рафтове за съхранение може да побере 40 кафе на капсули, които могат да отговарят на вашите ежедневни нужди.2. Изработен е от висококачествена желязна тел, хромирана, гладка, устойчива на корозия, здрави и дълготрайни.3. Спирална конструкция, на дъното, може да се върти на 360°, скоба не заемат много място.4. Подходящ за съхранение на кафе кутии в домове, офиси, ресторанти или търговски изложбени зали.5. Сложете всичките си кафе на капсули в едно място, за да можете да приготвите кафе напитки.Параметри : Тип на продукта : стойка за кафе КапсулМатериал : желязо Wire Color : Gold Weight : Approx. 1018g / 35.9 oz Application : , Подходящи за дома и офиса Осъществяване списък : 1 х стойка за кафе на капсули Забележка : Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Подробности

Item Type:
Coffee Capsule Holder
Material:
Iron Wire
Color:
Gold
Weight:
Approx. 1018g / 35.9oz
Application:
Suitable for home and office
Package List:
1 x Coffee Capsule Holder :
Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Избор на клиенти