• Ново
GYMEIJYG Изкачването мрежа, Огради, стълби Anti-Fall Net Полиестер Детска предпазна мрежа за Многократна употреба Открит Коноп въже Украса Net (Цвят : многоцветен-10мм, размер :

GYMEIJYG Изкачването мрежа, Огради, стълби Anti-Fall Net Полиестер Детска предпазна мрежа за Многократна употреба Открит

BGN 61.20

Продукти
В магазина

[Материал веревочных мрежи], Изработени от найлон с въжета, заплетенной и затянутой.Проста и красива, силна устойчивост на удар, устойчиви на висока температура. [Декоративна мрежа] може да се предотврати падането на предмети, деца и т.н., се Гарантира добра сигурност и защита на минувачите от случайни наранявания. [Декорация на стени] Рибарски мрежи-много красиви декорации на стени.Можете да го използвате като фотостену заедно със снимки, просто поставете вашите любими снимки или украса за голяма голяма рибарска мрежа. [Прилагането на] Подходящ за защита на сигурността на сградата, футболни игрища, загородок поле, балкони, стълби, охрана, украса, и др. [Лесна за употреба] може да се избърше директно кърпа с вода и сапун или измийте директно.Можете да го добавите и да се съхранява, когато не се използва. ★Защита от падане, по-мек материал, лесен окото, ламинирано ширити, изискана окабеляване и изящна изработка.★Подходящ за различни сцени, стълбища, балкони, детски градини, увеселителни паркове, обществени сгради и т.н., Може да се използва за защита на сигурността на бебета.★Сигурност : Много деца и домашни любимци случайно да падне надолу, нека се знае, че безопасността на децата и домашните любимци не трябва да се игнорира.★Product name : Материал : Polyester Spacing : 15 CMRope дебелина : 4/6/8/10mm Size : (може да се коригира)★Опаковка включва : -1x Climbing net★Напомняне за безопасност : Моля, редовно проверявайте защитна мрежа, за да се предотврати скрита опасност, причинена от различни външни фактори или човешки фактори, и сменете си навреме.

Подробности

Избор на клиенти