• Ново
OISSIO Промишлен Рафтове за Чаши,Вино Багажник, с монтиран на стената с Дървени Рафтове,2-уровневое за Съхранение на Чаши с 5 Притежатели на Чаши за вино, Чаши,Чаши,аксе?

OISSIO Промишлен Рафтове за Чаши,Вино Багажник, с монтиран на стената с Дървени Рафтове,2-уровневое за Съхранение на Чаши

BGN 63.99

Продукти
В магазина

【Wine Bottle & Stemware Rack】запазите любимите бутилки вино,чаши за вино,чаши и много други с вградена поставка за чаши и 2-диференцирани рафт за съхранение и демонстрация. 【Най-добрият избор】Добре виси във вашия дом, кухня, трапезария, домашен бар, кабинет или винарска изба, подходяща за ежедневна употреба, забавления, са поканени вечери, тържества, коктейли и специални случаи. 【Размер винен шкаф】Дължина 24" x височина 13.78" x дълбочина 7.87",Дебелина на дървесината 0,78 инча. 【Специален подарък】 : Прави голям винен аксесоар и подарък за Коледа, Ден на майката, ден на раждане, нов дом, сватбен регистър, любители на вина и т.н. 【Отговорете бързо】Ако имате някакви въпроси относно нашите продукти, моля, свържете се с нас на този пост, ние ще ви отговорим в рамките на 24 часа и ще ви дадем добра отговор или решение.OISSIO Промишлен Рафтове за Чаши,Вино Багажник, с монтиран на стената с Дървени Рафтове,2-уровневое за Съхранение на Чаши с 5 Титулярите за чаши,Чаши,аксесоари за Дома,Ретро черно(24 инча).

Подробности

Избор на клиенти

Керамични чаши за кафе и чинии от 4 комплекта,златна лъжичка,за капучино, лате, МОКА, Съвременен дизайн (черно+бяло+Зелено+розово)

ЕЛЕГАНТЕН НАЧИН да се НАСЛАЖДАВАТЕ на ЖИВОТА Има ли нещо поприятно, отколкото тази първа глътка кафе су

BGN 31.19