• Ново
Залепваща Мини - панел седмичен график - Multi. Седмичен раздел оформление и бележки от понеделник до неделя. Портативен размер. Пълноцветен печат и здрав заден панел ?

Залепваща Мини - панел седмичен график - Multi. Седмичен раздел оформление и бележки от понеделник до неделя. Портативен

BGN 8.76

Продукти
В магазина

КАЧЕСТВЕНА ХАРТИЯ : Този бележник за планиране малък, но може да побере 60 листа хартия 100 ГОРИВО, което ще гарантира по-плавно и леко движение седмичното бележки на страницата.СЕДМИЧНОТО РАЗПРЕДЕЛЕНИЕ : На всеки лист notepad има раздели от понеделник до неделя, а също и допълнително място за бележки на следващата седмица, което ви позволява лесно да ги направят по една седмица на път.ЗДРАВА И ЦВЕТНА : благодарение на това, че всеки ден от седмицата има своя цвят, създавайки нещо като ефекта на дъгата на страницата и здрава подложка, този бележник за планиране трябва да са не само надеждни, но и жизнерадостным!.ПОРТАТИВЕН РАЗМЕР : Измерване 3.94" x 3.94" тази подложка за планиране чудесно, за да го вземете със себе си или дори да се съхранява в чантата си, за да можете да публикувате и разглеждате своите планове с един поглед!.ВДЪХНОВЯВАЩА И ФУНКЦИОНАЛЕН : този страхотен шведски дизайн не само ще ви помогне да остане без стрес и организирани в рамките само на година, но и вдъхнови и ще ви даде възможност да живеете всеки ден в най-голяма!.

Подробности

Избор на клиенти