• Ново
Garosa Ротационен Нож Дръжка Подвижен Нож за Капитониране на Шиене Scrapbooking Рязане на Тъкани, Шевни Аксесоари 1.77 in

Garosa Ротационен Нож Дръжка Подвижен Нож за Капитониране на Шиене Scrapbooking Рязане на Тъкани, Шевни Аксесоари 1.77

BGN 9.43

Продукти
В магазина

Супер качество - Острието е изработено от висококачествена легирана стомана, която вече не е остра и не накърняват или след няколко приложения.По-точно - вградена функция за заключване гарантира, че острието на трайно се задържа на място, осигуряване на по-добра прецизност и точност.Гаранция за сигурност - предпазител с двойно действие ви позволява да блокирате нож по време на ползване или в рамките на ръкохватката, когато не се използва.Най-доброто усещане за употреба - Ергономична дръжка въртящи се ножове с противоскользящим гумена изземване премахва умора на ръцете и стрес.Лявата и дясната ръка - Нож също могат да се пренасочват в обратна посока за настаняване, като левичари, така и за дясна ръка.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Материал : легированная стомана Цвят : както е показано на фигура Дължина изделия : прибл. 16.5 см / 6.5" кръст Бод Пакет Тегло : Approx. 103g кръст Бод Пакет включва : 1 * 45 мм ротационен нож Съвети за използване : 1. Нож остър.Моля, използвайте я внимателно.Не слагайте го там, където детето може към него да се докоснат. 2. Когато те не се използват, за да махнете получават най глава и отворете го, когато ще им се радват. 3. Ако вие не го използвате за дълго време след отваряне, може да kapnut малко масло върху главата на ножа, за да се запази и да удължи живота. 4. Острието на резаке е консуматив, и тя ще се промени в живота се дължи на индивидуалните навици и различни подложка. 5. Пунктирное нож и волновое нож и са подходящи за инсталиране на ротационен нож, нож може да се замени, а на дръжката може да се използва повторно.

Подробности

Condition:
100% Brand New
Material:
Alloy Steel
Color:
As picture shows
Product Length:
Approx. 16.5cm / 6.5
Package Weight:
Approx. 103g
Package Included:
1 * 45mm Rotary Cutter :
Use Tips:
1. The knife is sharp. Please use it carefully. Don't put it where the child can touch it. :
2. When you don't use it, put the cutter head away and open it when you use it. :
3. If you don't use it for a long time after unsealing, you can drop a little bit of oil on the knife head to maintain and extend the service life. :
4. The blade on the cutter is a consumable, and it will vary in life due to individual habits and different mat. :
5. The dashed blade and the wave blade are also suitable for installation on the rotary cutter, the blade can be replaced, and the handle can be reused. :

Избор на клиенти