• Ново
2/5Pcs Забавни Стикери на Ключа на Светлината,Бари Ууд Етикети Ключа на Светлината Смешно Хартиени Етикети Смешни Вицове Етикети Броня Хартиени Стикери Стикер Книже?

2/5Pcs Забавни Стикери на Ключа на Светлината,Бари Ууд Етикети Ключа на Светлината Смешно Хартиени Етикети Смешни Вицове

BGN 5.59

Продукти
В магазина

✨Е изработен от екологично чисти экосольвентных мастило, осигурява изключително ярки цветове.Винил повърхностни етикети с постоянна акрил с обратна страна. ✨3x4" с 1/8" бял или прозрачен кант забавни хартиени етикети, професионално отпечатани на гурме игра на хартия, която идеално се съчетава с вашия ключ. ✨Дразни Артефакт : не мога да повярвам, каква реакция вие и вашите приятели ще получите от тази карта !Това ще доведе до неограничено удоволствие на вас и вашите приятели. ✨Смешни вицове етикети за всякакъв повод, рожден Ден, сватба, свети Валентин, Хелоуин, Деня на благодарността, Ден на Св. Патрик, офис партита, Коледа, Деня на майката, Деня на бащата, Великден и т.н. ✨100% Гаранция, че Ние сме пълни с доверие в нашите продукти и безусловно гарантираме срока на експлоатация на тези продукти.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще се радваме да ви помогнем по всяко време.Бари Wood Light Switch Stickers Смешни Paper Stickers Смешни Кича Stickers Описание на продукта: не мога да повярвам, каква реакция ще получите от тази карта!Аз мисля, че те ще го намерите за интересно Професионално отпечатана върху изискана игра на хартия, която идеално се съчетава с вашия ключ Неограничено забавление за вас и вашите приятели, Благодаря ви за покупката!Включва : 1x стикер.

Подробности

Избор на клиенти