• Ново
100 мл Шампоан за Боядисване на Коса, Крем За изсветляване на Коса, Шампоан за Избелване на Косата, Крем за изсветляване на коса, за Всички Типове коса, за мъже и жени

100 мл Шампоан за Боядисване на Коса, Крем За изсветляване на Коса, Шампоан за Избелване на Косата, Крем за изсветляване

BGN 8.71

Продукти
В магазина

ЛЕСЕН ЗА РАБОТА : Процесът на избелване крем за изсветляване на косата, не е досадно, операцията е проста и лесна, а ефектът от използването на добър.Не испускайте неприятна миризма, не пачкайте кожата и не създавайте грозен елементарно.ЛЕСНА УПОТРЕБА : Домашно избелване на косата отнема само 30 минути, което ви дава ефект на промяна на цвета на косата с до 5 градуса.Не испускайте неприятна миризма, не пачкайте кожата и не създавайте грозен елементарно.Растителни СЪСТАВКИ : Шампоан за избелване на косата съдържа минерални масла, които правят косата гладка и блестяща.Върни се губят блясък и възстановяване на здравето на вашите слабите направления с помощта на този избелващ крем за коса.БЕЗОПАСНА ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ : Не вреди на ръце и коса, ефективно предпазва кожата на главата от алергии и е удобно за домашна употреба.Това прави косата по-силни и здрави. 100 мл УВЯДАЮЩЕГО КРЕМА : Обем 100 мл шампоан за избелване на косата е достатъчно за продължителна употреба.Той е подходящ за салон за красота или семейна употреба.Спецификация : Тип елемент : Шампоан за избелване на косата Съдържание нето : 100 мл Стъпки боядисване на коса (не използвайте шампоан и всички средства за грижа за косата преди оцветяването) 1. Подготовка преди избелване : задължително направете тест за чувствителност на кожата, за да сте сигурни, че няма неблагоприятни реакции преди носенето на специални шалове и ръкавици. 2. Добавянето на агенти : в Съответствие с инструкциите, смесете агенти в кутия в правилния ред, за един път и добре разклатете ги. 3. Започнете избелване на : Поставете мастило четка за коса и започнете белина на разстояние 2-3 см от корена на косата, а след това отбелите горната част на главата. 4. Изчакайте 30 минути : След вържете избелващ средства за коса изчакайте 30 минути. 5. Ремонт след избелване : постепенно изплакнете с топла вода, нанесете средство за грижа за косата, на влажна коса, оставете за 3 минути, след това внимателно изплакнете.Списък с пакети : 1 x Выцветший избелващ шампоан.

Подробности

Item Type:
Hair Bleaching Shampoo
Net Content:
100ml
Hair dyeing steps (do not use shampoo and any hair care products before dyeing) :
1. Preparation before bleaching:
be sure to perform a skin sensitivity test to ensure that there is no adverse reaction before wearing special shawls and gloves.
2. Mixing agents:
According to instructions, mix agents in the box in the correct order at one time and shake them well. 
3. Start bleaching:
Put on the dyeing comb and start bleaching down 2-3 cm away from the root of hair, and then bleach top of head.
4. Wait for 30 minutes:
After combing hair bleaching agent, wait for 30 minutes.
5. Repair after bleaching:
Rinse gradually with warm water, apply hair care products to wet hair, leave it for 3 minutes, and then rinse thoroughly.
Package List:
1 x Faded Bleaching Shampoo :

Избор на клиенти